#کیک اسفنجی بدون روغن و شیر مناسب خامه کشی

تخم مرغ
۴ عدد
شکر (100گرم)
۱/۲ پیمانه
آرد (100گرم)
۱ پیمانه
بیکینگ پودر
۱ قاشق چای خوری
آب جوش
۳ قاشق سوپ خوری
وانیل‏
۱/۴ قاشق چای خوری
کلمات کلیدیکیک اسفنجی 4 تخم مرغیکیک ساده کیک اسفنجی کیک تولد کیک بدون شیر کیک بدون روغن
طرز تهیهکیک اسفنجی 4 تخم مرغی
درجه سختی
زمان تهیه ۱۵
دقیقه
زمان پخت ۶۰
دقیقه
۱
ابتدا زرده و سفیده تخم مرغ رو جدا میکنیم.. زرده ها رو همراه با شکر و وانیل با دور تند همزن۲‌دقیقه میزنیم سپس آب جوش را افزوده و باز ۱۰تا‌۱۵دقیقه بزنید،تا کشدار و غلیظ و کرم رنگ شود.
۲
سفیده رو با همزن داخل یه ظرف دیگه میزنیم تا فرم بگیره و از ظرف نریزه..وقتی سفیده فرم گرفت آن را به زرده اضافه میکنیم و با لیسک به صورت دورانی فولد میکنیم.
۳
آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط میکنیم و با الک به موادمون اضافه میکنیم و دوباره با لیسک فولد کنیم. کف قالب ۱۸‌یا۲۰‌سانتی با ارتفاع ۱۰ را با مقدار کمی روغن چرب و کاغذ روغنی می اندازیم
۴
فر را از ۲۰دقیقه قبل با دمای ۱۸۰درجه روشن و گرم کنید. قالب را داخل فر به مدت ۴۵دقیقه بگذارید. زمان پخت که تمام شد کیک را با سیخ چوبی امتحان کنید،اگر چیزی به سیخ نچسبید،کیک پخته است.
۵
کیک را از قالب جدا میکنیم روی توری میگذاریم. اگه خواستید کیک را خامه کشی کنید ،کیک را به ۲ قسمت برش میدیم و با قهوه فوری یا نسکافه لایه های کیک رو مرطوب میکنید و یه لایه خامه موز و گردو ، بعد لایه بعدی کیک رو میذاریم روی لایه ای که خامه کشیدیم و کل کیک رو خامه کشی میکنیم و روش رو گاناش میریزم. و به دلخواه تزئین میکنیم.

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...